2014. december 16., kedd

Idő

Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Nos, akkor én semmire sem akarok ezek szerint időt szakítani, mert tényleg csak arra van isőm, hogy belefogjak dolgokba, de nem tudom befejezni. Eljutottam például a borítékok megcímezéséig, de a postára nem. Eljutottam oda, hogy Karácsony előtt szeretném elvégezni a tértiszítást (nem feltétlenül a Karácsony miatt, inkább azért, mert baromira elegem van ebből az évből és próbálom írmagját is eltűntetni), de képtelen vagyok a kellő ütemben haladni a takarítással. Most is párhuzamosan végzem a pakolást, a mosást és az evést. Az pedig, hogy minden délután legkésőbb 1 órakor el kell indulnom itthonról, hogy rendesen beérjek, nem kicsit stresszel.

Fogalmam sincs, mikor fogok sütni. Szombaton biztosan, és mivel anyu jön Gergővel játszani, meg is fogom tudni sütni a családnak szánt adagot, de péntekre is kellene, mert estére ígértem, aznap viszont reggel 8-tól dolgozom, mert kevesen leszünk, egy műszak lesz.

Nagyon szeretném, ha már vége lenne ennek az évnek. Jövő év elején sem lesz pihenés, hiszen akkor indul be igazán a születésnap-dömping, de nem is a pihenés miatt szeretném, ha már 2015 lenne. Hiába van páros év idén, hiába szerencsésebbek nekem a páros évek, az idei nem jött be.

Remélem, nektek jobban telnek a karácsonyi hangolódás napjai...!