2015. április 9., csütörtök

Kitörnék

Az lehet az oka, hogy itt a tavasz, és valahogy úgy vagyok összerakva, hogy ilyenkor zuhanok meg a legjobban. Nem tudom. Ilyenkor a megújulásról kellene szólni mindennek, és megteszek én minden tőlem telhetőt, osztom az észt mindenfelé, meg ezazhajrágyerünk, nekem valahogy mégsem megy ez most. Megint. Még mindig. Többek között ezért is nem jövök mostanában erre. Persze, ez csak az egyik ok. Dolgozom az új helyen (nem munkahely, még ugyanott húzom az igát, amiről jól nem írtam, pedig már 1 hónapja tart a folytatás), javarészt oda írkálok mindenféle pozitív dolgot, a negatív érzéseket, gondolatokat, dolgokat pedig jól elnyomom magamban. Ennek nagymestere vagyok; taníthatnám, hogyan kell raktározni a dolgokat, hogy aztán egy jól irányzott mozdulattal a megfelelő időben felrobbantsak magam körül minden, hadd szálljon fröcskölve mindenre a szar (írhatnám szebben is, de az nem szemléltetné megfelelően). Hülye skorpió egy kis tűz-sárkánnyal megspékelve...

Közben felrobbanok belülről a tehetetlenségtől. Itt van ez a munkahely. Olyan, amilyen, ez most mindegy. A legrosszabb, hogy későn jövök haza, és mostanában Gergő megint nem alszik el Péterrel. A legújabb, hogy meg sem fürdik. Mire mindannyian elkészülünk, mesét is olvastam, nagyjából éjfél van.

Megint szóba került, hogy keressünk nekem egy olyan állást, hogy ne későn jöjjek haza. Tudom, hogy ez lenne a kézenfekvő, és rajtam kívül kb. senki sem érti, miért nem álmaim netovábbja. Ha én reggel elmegyek itthonról, és akkor jövök haza, amikor Gergőt hozom az óvodából, tehát egyáltalán nem vagyok itthon egyedül, akkor rövid úton szétesem. Ha mindenki akkor jönne haza, akár működhetne, viszont Péter havonta 3-4 napon kívül itthonról dolgozik, és évek távlatából megállapítható, hogy ennek több a hátránya, mint az előnye.

Nekem fontos a hely, a közeg, ahol lakom. Ha nem jut időm rá, nem működöm. A megoldást abban látom, hogy kiváltom a munkát valami olyan pénzkeresti lehetőséggel, ami nem foglalja le teljes egészében az időmet. Nem ugyanazt az időintevallumot minden egyes nap akkor is, ha nincs éppen munka.

Páran tudjátok, hogy korábban (már években számolhatjuk) elvégeztem egy feng shui tanfolyamot, amivel azóta is rendszeresen, napi szinten foglalkozom. A feng shuival, nem a tanfolyammal. Most is éppen fejlesztem a tudásom. Első körben arra gondoltam, ezzel kellene kezdeni valamit. Ha tudtok olyat, aki éppen költözés, lakáskeresés előtt áll, és szeretné a feng shui segítségével tenni, gondoljatok esetleg rám. Tudok segíteni abban, hogy melyik lakást vegye meg, melyikre még csak ne is gondoljon, mivel járhat, ha egyik vagy másik lakást választja, hogyan lehet orvosolni a lakás esetleges hibáit, hiányosságait (amelyiket nem lehet, azt a lakást nem is javaslom). Ha már megvan a lakás, benne is élnek, akkor is tudok segíteni.

Vannak még ötleteim, de egyelőre erre gondoltam. Muszáj kitörnöm ebből a helyzetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése