2017. június 26., hétfő

Belevágunk

Úgy néz ki, lassan, de biztosan belevágunk abba, amit már egy ideje dédelgetek, tanulgatok. Kicsit szét vagyok esve, amit az is bizonyít, hogy ezt majdnem egy másik helyen osztottam meg, ahol semmi helye. :D

Amióta telefonon is lehet bejegyzéseket írni, semmi okom sincs arra, hogy hallgassak. Agyam viszont nincs. Nehéz az Iszkiri mellett bármi mással foglalkozni. :)

Számmisztikához értő ismerőseim azt mondják, az idei 1-es év, azaz a tavalyi 9-essel ellentétben, ami lezáró év volt, most a kezdés, újrakezdés jellemző az évre, azaz minden adott hozzá. Ha ezt senki sem mondta volna, akkor is érezném. Mi is történt mostanában?

1. Igaz, hogy a lakást még tavaly vettük, de idén húsvétkor sikerült beköltözni, de a berendezkedés még folyamatban van.

2. Eladtuk az utolsó olyan házat is, amit Péter örökölt az anyujától illetve a nagyszüleitől, ebből Péter megvette a régen áhított elektromos kisautót. Most azzal furikázik a városban nagy boldogan, alig van itthon. :)

3. Hosszas keresés után a húgomék megtalálták álmaik házát, ahova anyuval együtt költöznek be.

4. Amint megvolt az új ház, anyunak sikerült eladnia a házát, amit hónapok óta nem.

5. Végre körvonalazódik, mit is szeretnék magammal kezdeni, ami pénzt is hoz a konyhára, de nem zár el a gyerekektől és a lakástól. Most tanfolyamokra járok, tanulom a home staging csínját-bínját. Mondtam, hogy nem viccelek. Őrület, mit lehet kihozni a lakásokból.

Mindemellett terelgetjük a gyerekeket, akik lassan másfél évesek lesznek, és Gergőt, aki szeptemberben még nem megy iskolába, úgyhogy egy iskolakereséssel és -teszteléssel teli tanév áll előttünk.

Írok majd bővebben is a home stagingről, de nem ide, annak lesz egy külön oldala (igen, megint egy új cucc, már én sem tudom lassan követni :D), mert nem szeretném a személyes dolgaimmal keverni. Ott csak az lesz és semmi más.

Egyre rendszeresebben és többet alszanak a fiúk délután, és ami a legjobb, hogy nagyjából egyszerre, már nem kapaszkodnak feltétlenül a nadrágomba a játékidő alatt, úgyhogy talán több időm lesz megvalósítani, amiket szeretnék. Azt már nem is írom, hogy ide is gyakrabban írok, mert nem biztos, hogy be tudom tartani, de minden tőlem telhetőt megteszek.

Van egyébként még itt valaki? :)

1 megjegyzés: