2010. március 9., kedd

Nem tavasz

Ezt ma kaptam, és feldobta a napomat. Nem mondom, hogy minden gondom elfelejtem, de határozottan segítenek az ehhez hasonló dolgok.



Észrevétlenül megérkezett a tavasz, bár egyelőre csak a naptárra tekintve veszem észre. Néhány napos napsütés után az elmúlt hetekben újra téliesre fordult az idő, és nem úgy néz ki, mintha mostanában szeretne felmelegedni. Már éppen terveztem a tavaszi kabát forgalomba állítását, amikor újra hóesést láttam az ablakból, így még marad a szekrényben egy ideig. A hétvégén már március közepe lesz, ráadásul hosszú hétvége. Ne már, hogy ne lehessen kirándulni, vagy legalább kicsit tovább tartózkodni a szabad levegőn annál, hogy a lakásajtótól az autóig futunk! Ma még csak kedd van. Hátha... A remény hal meg utoljára.

A húgomék szombaton elindulnak Salgótarján felé, és az eredeti tervek szerint én is csatlakoznék hozzájuk, de beugrott egy szülinap vasárnap dél körül, így talán később csatlakozom a családi hétvégéhez. Tulajdonképpen én időben csúsztatok kicsit a salgótarjáni tartózkodáson, hiszen kedden is ott kell lennem, legalábbis délelőtt, mert jelenésem van a munkaügyi központban. Jó móka...


Tegnap Csöpivel töltöttem a délutánt, aki az éjszakát már Dublinban töltötte. Legszívesebben vele mentem volna, hogy kimehessünk a St. Patrick napi felvonulásra, ahogy tavaly. Majd legközelebb.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése