2013. november 15., péntek

Agypörgés

Nem is tudom, mikor ültem le rendesen a gép elé utoljára. Jó, de tudom, hétfő este, de az nem ér, mert a tanfolyami anyagot mentettem le.

Sűrű napok vannak mögöttünk és hasonlók jönnek. Nagyjából az egész november le van fedve programmal. Szeretnék majd hosszabban írni a múlt heti játszóházas napokról, a hétfői wellnessnapról, a születésnapomról, a házassági évfordulóról, ezeken keresztül Gergőről, de annyira nem forog az agyam, hogy az borzasztó. Azaz forog, csak annyi mindent pörgetek benne párhuzamosan, hogy képtelen vagyok megállni és egyenként írni mindegyikről.

Ezeket pörgetem:

Óvoda - Mikor, hova, miből? Magánóvodában gondolkozom, mert rosszul vagyok az állami gondolatától. Nem, nem állunk olyan jól. Pont azért pörgetem az agyam.

Programok - Rengeteg programunk van, minden hétvégére jut legalább egy. Annyira sok van, hogy néha összekeverem, mikor hova megyünk és kivel. :)

Munka - Ígéretesnek tűnő lehetőség, de eléggé nem mindennapi.

Lakás - Folyamatosan fengshuizom a lakást és kapkodom a fejem, micsoda pozitív elmozdulások vannak. :) Most éppen Gergő szobáját tervezem átrendezni, azaz a nappaliból szeretnék oda bevinni két tárolószekrényt, de ahhoz, hogy jól mutassanak, át kell variálni az egész szobát. Szerintem jobb lesz, mert elkerül az ágy a fürdőszoba falától, ami egy rémálom, amikor a felső szomszéd éjfélkor zuhanyozik iszonyatos csörömpölésekkel.

Család - A problémák felszínének kapargatása helyett úgy néz ki, hamarosan az egészet feltárjuk. Nagyon úgy tűnik, hatalmas bomba fog robbanni, biztosan lesznek sérülések, de a jelenlegi helyzet tarthatatlan, mert ha így marad, az megy rá, aki a legkevésbé sáros az ügyben. Konkrétan anyu...

Most hirtelen ennyi jut eszembe, de szerintem éppen elég. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése