2009. szeptember 14., hétfő

Élmények az Alföldön

Szombaton esküvőre voltunk hivatalosak. Miután megbeszéltük a születendő unokaöcsémel, hogy a hétvégén még pihenjen, elindultunk. 7 óra után nem sokkal indultunk, és 10.30 körül már a mezőpeterdi panzióban öltöttük magunkra a báli ruhát. Szerintem jó időt futottunk. Egymás üdvözlése, néhány falat elfogyasztása és a menyasszony kikérése után -hány tevét kér cserébe az örömapa?:D- megrohamoztuk a biharkeresztesi polgármesteri hivatalt, annak is a házasságkötő termét. Voltam már néhány esküvőn, de ilyen szép házasságkötő termet én még nem láttam.
Kaptunk a tükörre selyemszalagot, és a kocsisor megközelítette a panziót. Minden tökéletes volt, még az idő is kedvezett nekünk: szikrázott a napsütés, egyetlen kósza bárányfelhő sem éktelenkedett.
A hosszú oda- és visszaúton rádiót hallgattunk, amikor már untuk egymás hangját.:) Mivel az autórádió nem írja ki, éppen melyik számot halljuk -micsoda hiányosság!:)-, nem tudtam, miként fogom megtalálni a számot, amit többször hallottam, és azóta azt dúdolom. A megoldást Attila adta. Az esti beszélgetéskor átküldött egy számot, hogy hallgassuk meg, mert ez most neki nagyon tetszik. Az első pár hang után kiderült, hogy ugyanarról a számról van szó. Kérnem sem kellett, máris megkaptam.:) El tudnám viselni a hasonló helyzeteket.:)

Most egy ideig nem fogok lekattanni erről a számról, de olyan nagyon nem is akarok.:)

Tudja valaki, hogy kell internetről videót linkelni? Lehet, ezt meg ez a blogszolgáltató nem engedi. Nem létszükséglet, csak jó lenne.:)

2 megjegyzés:

  1. Pipike képzeld, tegnap láttunk egy szemüveges, barna, hosszú hajú lányt és Flóra felkiáltott, hogy Pipi néééniiiii!!! :-) Aztán mondtuk neki, hogy igen ez a néni hasonlít a mi Pipinkre, de nem Ő az... Látod, hogy emlékszik Rád?!
    Olvasom soraid, sok sikert. Majd írj emilt.
    Puszi
    Ági (Melbourne)

    VálaszTörlés
  2. De édes!!!:D Még a végén megríkattok!:)

    VálaszTörlés