2012. november 16., péntek

Az élet szép

Elkaptunk valamit. Nem betegséget, annál sokkal jobbat, de nem tudom, mit. Valami jót. Ha nagyon akarom, mondhatnám, hogy nem ment el mellettünk szó nélkül a tízmilliószoros nap, de saját magam kiröhögöm, ha ilyeneket beszélek. Persze, ettől még simán lehet. :) Azt vettem észre, hogy az utóbbi időben kevésbé érzek késztetést arra, hogy mindennek megtaláljam az értelmét. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem érzem, csak azt, hogy kevésbé, ami szerintem még mindig sokkal több a normálisnál. :)


Sikerült 4 napot úgy eltölteni a szüleimnél, hogy senki sem veszett össze senkivel. Na, jó, mi egy kicsit civakodtunk, de az lenne a furcsa, ha kimaradt volna. :)

Kikaptunk egy hihetetlen parkolóőrt.

Aki nem vega, az nem tudja, milyen kellemes meglepetés volt, hogy az esküvői ebéd helyszínén (ahova már második alkalommal tértünk vissza) kibővítették a vegakaják kínálatát. Igazi felüdülés volt a rántott camembert áfonyalekvár és rizs helyett tejszínes-parajos szósszal és krokettel.

Sok apró jó dolog történt velünk az utóbbi pár napban. Egyenként nem sokat érnek, de ha összerakjuk őket, elég jól néznek ki. Megbecsüljük a kicsit, hátha akkor megérdemeljük a nagyot. :)

Felfúrtuk az előszoba falára az 5 db akasztót. Végre lesz hely a kabátoknak.

Annyira jó időszakban vagyunk, hogy az sem tud kiakasztani, hogy egy héten belül harmadik nap maradt ki Gergő délutáni alvása. Első alkalommal némi pörgetés után este 6-kor aludt el az ölemben. Legközelebb szerdán este nem aludt; akkor 6 óra körül fürödni akart, majd némi vacsora után 7.30-kor elaludt Tűzoltó Sam nézése közben anyu ölében. Ma sem akart aludni. 5-kor aludt el az ölemben. Megriadhatnék, hogy talán szépen lassan leáll a délutáni alvásról, amit nem is olyan régen meg is tettem volna, de valahogy most nem megy. Majd lesz valahogy. Ha leáll a délutáni alvással, azt is megoldjuk. Különben is... egyre nagyobb, egyre több dolgot tudok csinálni, amikor ébren van. :)

Az alvásról még annyit, hogy délután már ritkán produkál 4 órás alvást, de ha igen, akkor is elég korán kezdi ahhoz, hogy ne zavarjon be az esti altatásnál. A tegnapi 22.15 körüli elalvás volt mostanában a legdurvább. Jó ez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése