2013. február 28., csütörtök

Kiszemelve

A nagy szóáradatban csak az maradt ki, amiért tulajdonképpen mentünk. Úgy értem, a kilépőn kívül. Nem tudtam, pontosan mit szeretnék, csak azt, hogy valami műanyag tárolóeszközt az erkélyre, amibe belepakolhatom a kint állomásozó papírdobozok tartalmát, ami mind hasznos ugyan, de nagyon rendetlen. Többek között kertészkedési eszközökről (nem röhög, tudom, hogy nem kertünk van, csak egy terasz :D) meg festési cuccokról van szó, amiknek a lakásban nagyon nincs hely.

Határozott elképzelésem volt, hogy mit szeretnék, csak azt nem tudtam, lehet-e olyat kapni az IKEAban. Igen, tudom, igazán megnézhettem volna a honlapon, de valahogy nem jutott eszembe. Nem is értem... Még az étterem felfedezése előtt megkérdeztem egy dolgozót, hogy a nagy átalakításban merre találom a tárolókat, úgyhogy evés után nem kellett sokat csalinkázni, a piactér elején meg is találtuk. Már majdnem boldogan futottunk a pénztárhoz, amikor valamiért vetettem egy pillantást a címkére. Az állt rajta, hogy feketében is kapható. Nocsak, jobban hangzik, de nem láttuk olyat sehol. Szerencsére megint találtam egy dolgozót (az átépítés egyik pozitív velejárója, hogy hemzsegnek a dolgozók), aki legnagyobb meglepetésemre rögtön tudta, miről beszélek (nem mindig van ez így), és mondta, hogy elvileg mellette kellene lennie (visszajött velünk megnézni, biztos nincs-e ott... komolyan mondom, valami eligazítást kaptak, mert általában csak böknek egyet az adott irányba), de ha nem, akkor holnaptól lesz elérhető, mert az átalakítás miatt most nem kapható minden. Nekünk ennyi elég volt, hogy azonnal visszategyük a fehéret, és megegyezzünk egy hétvégi visszatérésben. A srác próbált érvelni a fehér mellett, hogy az szerinte jobb, mert látszik, mi van benne, de nekünk pont az kell, hogy ha nem muszáj, ne lássák a szomszédok, mi van benne. A kertibútor (erkélybútor...) is sötét, pont jó lesz a fekete tároló. Csak legyen már hétvége! :)

Addigra rendbekapom az erkélyt (ha és amennyiben a maihoz hasonló napos idő lesz délután), hétvégén pedig csak belepakolok a szerzeményekbe. Azért a többesszám, mert kettőt szeretnék. Annyival megoldom. Apró örömök az életben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése