2009. december 3., csütörtök

Találtam ezt-azt

A hétvégét a húgom férje curling meccsen töltötte, mi pedig (anyuval) kihasználtuk, hogy úgy látogathatjuk meg őket, hogy nem zavarunk bele a családi hétvégébe, és leruccantunk. 1 hónapja láttam őket utoljára, és bár képeket kaptam tőlük, nagyon kíváncsi voltam az unokaöcsém testi és lelki fejlődésére. Persze, a húgoméra is, de ő már lassabban változik.:) A kislegény gyönyörű, nagy, kommunikatív. Ha jókedve van, teleszájjal mosolyog, kacag. Imádom.

Kihasználva a szép időt, elmentünk sétálni, addig a nagymamákat elküldtük a Tescoba.:) Két háztömb mellett osontunk éppen, amikor a parkolóban ismerős autót láttam meg. Először csak az tűnt fel, hogy márkára és színre ugyanolyan, mint anyuék előző kocsija. Aztán a rendszámot néztem. Nocsak! Megnéztem mégegyszer. Gyanús volt. Mondtam a húgomnak, hogy a kocsi ugyanolyan, a rendszám pedig nagyon hasonlít a régi kocsiéra. Várjunk csak! Hiszen ez az a kocsi! Megtaláltuk Jenőt. Láttuk, hogy jó sora van, mégis összeszorult a torkom. Mindez alig pár saroknyira történt a húgomék háztömbjétől.

Nemcsak Jenőt találtuk meg Kaposváron, hanem a régen keresett fekete nadrágot is. Tudtam, hogy Kaposváron is van Orsay, és reméltem, hogy eljutunk, de nem erőszakoskodtam. A vasárnapi sétát arrafelé szerveztük, bementem, szétnéztem, megtaláltam, megvettem. Azaz nem is én találtam meg, hanem a húgom. Azt hittem, alaposan átnéztem, és amikor nem találtam, készültem lógó orral távozni, amikor Évi meglobogtatta. Nem tudom, hogy nem vettem észre, amikor hetek óta erre van ráállva a szemem. A lényeg, hogy van nadrág, és Kaposvárig kellett érte mennem.

Anyu nagy Danubius rajongó volt. Csak ez volt beállítva az autórádión, mást nem is hallgatott. Most, hogy itt vannak az új adók, nem váltott sávot. Kaposvárra oda és vissza a Class FM-et hallgattuk. Első benyomásom az, hogy nagyon hasonlít a Danubiusra, már ami a zenéket illeti. Nem rossz. A Class FM-nek köszönhetően átértékeltem a Péterfy Bori és a Love Banddel kapcsolatos véleményem. Azt hittem, nem szeretem, mivel az Amorf Ördögök nem jött/jön be. Aztán meghallottam ezt, és tetszik. Meghallgattam még néhány számot tőlük. Nem rossz. Tetszik. Mindig tanul az ember valami újat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése