2013. december 3., kedd

Az élet szép

Vége az ősznek, itt a tél. Ezzel nem mondtam nagy okosságot. :) Vasárnap este hazafelé volt olyan, hogy -5°C-ot mutatott a kocsi külső hőmérője. Tél van.


Befordultunk a célegyenesbe, ami a Karácsonyt illeti. Idén sem kapnak a felnőttek külön ajándékot, csak a gyerekek. Már szortírozzuk, hogy melyik ajándékot mire kapják (mert van bőven ünnep télen :D).

Eljött a forró italok ideje. Lehet tea, forralt bor vagy forró csoki, a lényeg, hogy legyen vörös forró. :)

Ma végre hajlandó volt Gergő felpróbálni a tavalyi télikabátját. Kellemes meglepetés volt, mert azt hittem, kicsi rá, de tévedtem. Pont jó. Az idei szezont még kihúzza benne. Nem kicsit nagy megkönnyebbülés ez.

Vettem zöld textilfestéket. Alig várom, hogy kipróbáljam, de megígértem Gergőnek, hogy együtt avatjuk fel. Viszlát fehér törölközők!

Péter ma és holnap szabadnapos. Pipálgatom a teendőket a listámon. :) Ma textilfestéket sikerült venni, délután pörgetjük Gergőt az IKEA-ban. Holnap még nem tudom, mit csináljuk. Annyi a teendő, hogy nem tudok választani. Talán szét kellene nézni faügyben. Nem tervezem, hogy korán megvesszük, de legalább jó lenne látni, milyen lehetőségek vannak.

Vettünk étkezőasztalt. Halleluja! Végre! Tegnap össze is szereltük családilag. Még nem tudom, az eddig étkezőasztalként használt kisasztallal mi lesz, mert kölcsöndarab. Nálunk eléggé útban van, de attól tartok, a tulajdonos csak bevágná a garázsba. Az lenne a legjobb, ha teljesen lemondana róla a javunkra, és akkor nekieshetnék, kicsinosít(tat)anám, használatba vehetnénk a teraszon.

Ha Gergő felébred, megyünk az IKEA-ba -többek között- díszeket nézni vagy ami belefér, mert visszakaptunk az étkezőasztal árából 15%-ot, azt levásároljuk. Szék is kellene, legalább 3 db, de ami tetszik, abból egy sem jön ki a levásárolandó összegből. Hihetetlen, hogy egy csoffadt szék milyen drága!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése