2010. július 28., szerda

Újabb lépések

Eljutottunk a konyhaszerelés következő fázisához: ma reggel 10 órakor megérkezett az asztalos. Kivágta, kifúrta a gépek és a vezetékek helyét; már a helyén áll a sütő, éppen a mosogatógépet tolják a helyére. De jó lesz! Mivel a sütő beüzemeléséhez nem szükségesek a márkaszervízes fiúk, akár ma már megsüthetjük ebédre a fagyasztóban pihenő pizzát. Nem ma lesz az első nagy főzés, hiszen a főzőlap beüzemeléséhez mindenképpen kellenek a márkaszervízesek. Másképp nem garanciás. Kibírjuk. Már csak 1 nap. Ennél vártunk már többet is. Az már öröm és boldogság, hogy látjuk az alagút végét. :)

Ahogy a fürdőszoba esetében, a konyhában is érezhető az új építésű lakások átka. A futószalagos építés és konyhagyártás miatt itt sem függőleges a függőleges. Most aztán megy a tetrisz pár milliméter miatt. Még jó, hogy itt megoldható a dolog, mert mosogatógépből nincs kisebb, mint a kád esetében. Azért sorbaállítanám a kivitelezőket egy-egy seggberúgásért...

A tűzhely esetében nem volt ilyen gond. Már a helyén van, a főzőlap is be van passzintva a helyére, de ez még nem végleges. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy máshol lesz, hanem még szét lesz szedve, hogy a márkaszervízesek beüzemelhessék.


A mosogatógép már dolgozik; Péter alig várta, hogy telepakolhassa -tegnap óta nem mosogathattam-, és csillogó-villogó evőeszközöket vehessen ki belőle. Mindenkinek kell egy hobbi. :)) A gép egyébként egy pisszenésnyi hangot sem ad. Csak annyi volt, amíg szívott némi vizet a munkához. Láttam és mondta is a srác a márkaboltban, hogy csendes, de nem gondoltam, hogy ennyire. Jóban leszünk. Még akkor is, ha Péter hobbigépe. :)

Igen, én látszódom a mosogatógép ajtaján. :) Nincs még előlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése