2011. április 5., kedd

Bezárva

Az éjszakai eső vagy a szél, esetleg a kettő együtt úgy elnyomta Gergőt, hogy reggel 7-ig fel sem ébredt. A fene se érti, mitől függ, hogy van-e hajnali akció vagy nincs. Kezd kiszámíthatatlan lenni a gyerekem. :) Azt hiszem, ez 3 hónap elteltével bevállalható, csak meg kell szokni, hogy nincs mit megszokni (vagy mi van...?) :)

Továbbra is azt gyanítjuk, hogy elkezdtek mozgolódni a fogai. A nyálzás nem múlt el, sőt, talán fokozódott. Mindent tol a szájába, legyen az előke, takaró, Tintahal lába (vagy mije?), kezünk, vállunk, saját ruhája pelenkázás közben. Mindemellett nyűgös. Egész nap nem aludt semmit, csak amikor bealudt evés közben, de az nem ér, mert akkor túsz voltam. Most is nyüszög. Tintahal karikái a csuklója körül a szokásos módon, lábai a szájában. Mármint Tintahal lábai, nem a sajátjai. :)

Válogatós egy (kettő) kezem van, nem jó neki akármilyen mosogatószer. A korábban jutányos áron beszerzett sajátmárkás cuccra intenzív ekcémával reagált. Az itthon forgalmazott szerek közül kétfélét visel el, de ezzel a sajátmárkással tettem egy próbát. Nem jött be. A legutóbbi drogérialátogatás alkalmával vettünk egy flakonnal egy környezetbarát hipoallergén mosogatószerből. Veronicaék ilyet használtak Dublinban, náluk én is kipróbáltam, megtetszett. Miután kiderült, hogy a sajátmárkásat nem bírja a kezem, áttértünk erre a régi-újra. Most viszont elfogyott. Úgy terveztem, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal, felöltözünk és elsétálunk a Duna Plazába egy beszerzőkörútra. Már látom, hogy nem fog menni. Tombol a szél, tépi a fákat. Pont nincs arra szükségem, hogy az egyébként is nyűgös gyerekből kifújja a lelket is. Fájó szívvel, de lemondok a mai sétáról. Talán holnap. Remélem, nem tart sokáig ez a szél! Nem jó így bezárva. Egyikőnknek sem.

2 megjegyzés:

  1. Ecover? Tudok küldeni? Ui. egy cipőben járunk, nekem is tiszta vörös, viszketős, berepedezős, stb. a kezem a munkahelyi mosogatószertől. Csak hétvégén van nyugi, amikor van időm bőven kenegetni szegény ujjaimat mindenféle dermatitis elleni krémekkel...

    VálaszTörlés
  2. Előtted nincsenek titkok. :)) Valóban az Ecover. Nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy itthon is lehet kapni. Kicsit drágább a többinél, de ennyit megér, hogy ne dobjam le a kézbőrömet. Az pedig plusz, hogy a környezetet sem károsítom annyira. :)

    VálaszTörlés