2011. április 4., hétfő

Sok négyes

Ma április 4-e van, azaz 04.04. Ez már önmagában kettő darab négyes. A harmadik egy évforduló. Nem megünneplős, de az én életemben fontos mérföldkő volt: pontosan 4 éve repültem életemben először. Nem őrzöm szép emlékként, végigizgultam az egész utat, de később belejöttem. Másfél éve nem ültem repülőgépen, ami nem olyan nagy szám, csak ahhoz képest, hogy az előtte eltelt 2,5 évet végigrepültem... Akkor az volt természetes, hogy évente legalább kétszer repülőre ültem, most pedig az, hogy nem. Teljesen átalakult az életem, és egyáltalán nem baj. Most más. Máshogy jó.

Ha már április, és ha már évforduló, akkor az is említést érdemel, hogy 3 éve kezdtem Annara vigyázni (egészen pontosan március utolsó napjaiban), és 2 éve voltam először Angliában, akkor utaztam először komphajón. Ezeknek ugyan nem kapcsolódnak a négyes számhoz, csak úgy mellékesen említettem. Érdekes néha visszatekinteni, hogy az év ugyanezen időszakában mit csináltam, mik történtek néhány évvel ezelőtt.

A tavalyi évhez is kapcsolódik valami áprilishoz. Gergő magzati élete tavaly áprilisban kezdődött. Valamikor. :) Mindenfajta számítások szerint április közepén, de ezt nem lehet pontosan tudni. Ennek sincs köze a négyes számhoz, csak úgy mondtam. :) Most ilyen visszatekintős kedvem van.

Ha már április 4., ha már évfordulók, nem bírom kihagyni... :)

2 megjegyzés: