2010. november 6., szombat

Cipőbaj

Úgy néz ki, harisnyában leszek jövő szombaton. Nem lehet kapni olyan cipőt, amilyet szeretnék, pedig szerintem nincsenek nagy igényeim. A cipő legyen törtfehér vagy krémszínű, minél egyszerűbb. Ne legyen rajta túl sok dísz, flitter, gyöngy, szalag, és közepesen magas legyen a sarka. Sokat kérek? Szerintem nem. Két bevásárlóközpont már kipipálva, eddig semmi eredmény. Lehet, hogy maradok az "eredeti" verziónál, amivel a húgommal vicceltünk, és november lévén gumicsizmát húzok. Feltéve, ha van fehér. :)

Ettől függetlenül minden megvan. Megrendeltük a tortát, még egy utolsó egyeztetés a virágossal, és minden sínen van. Nem izgulok, inkább aggódok, hogy mindenki elégedett legyen. Ebből a szempontból jó lenne már túl lenni rajta.

Kíváncsi vagyok, a gyerek hogy fog viselkedni. :) Mostanában táncol. A tegnapi Megasztárt végigbugizta, most még szinte el sem kezdődött az X faktor, már rázza a fenekét. Egyelőre nem tudom megállapítani, milyen zenét szeret, mert mindegyikre egyformán teker. Mi lesz, ha kint lesz? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése