2012. szeptember 25., kedd

Az élet szép

Régen csináltam már ilyet, éppen itt volt az ideje.

Döbbenet, hogy milyen gyorsan változnak körülöttünk a dolgok azáltal, hogy Gergő egyre jobban kommunikál. Gondolkoztam, hogy vajon ez való-e ide, de úgy döntöttem, igen, mert ez jó. :) Egyre több dolgot, tárgyat és személyt nevez nevén. Imádom, ahogy mondja a szavakat. A kedvenceim: Évi, Pööszi (Percy), csúúsz (csúszda), autó. :)

Nemsokára lesznek mennyezeti lámpáink. Nem csodaszép csillárokra kell gondolni (olyan nem is kellene), csak párszáz forintos cuccról az IKEA-ból, de lesznek. Lassan sikerül elfogadtatnom Péterrel, hogy egész életünkben nem várhatunk a lottóötösre a lakberendezéshez. :)

Tegnap este végre megrendeltük Gergő őszi-téli-tavaszi zárt cipőjét. Már csak egy csinos hótaposó kell, és jöhet a tél.


Tejes kifli. Isteni tejes kifli. Nem tudok elég hálás lenni Partnak, hogy megosztotta. :* Azóta csak ezt esszük, vagy ennek valamilyen továbbfejlesztett verzióját. :)

Minimális esti vergődés után Gergő 21.30 körül már aludt, és ugyan egyszer ébredt hajnalban (nem túl korán), de reggel 8-kor kelt csak fel. Arra ébredtem mellette, hogy nagyban megy a kopácsolás a gyárépületben, amit csak 7-kor szoktak elkezdeni. Már azon is meglepődtem, hogy 7-ig aludt, de igazán akkor esett le az állam, amikor kiderült, hogy 8 óra van. :)

Toplistás étel lett a lencsefőzelék. Örülök neki, mert mindenki szereti.

Hétvégén Kaposvár. Várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése