2010. december 30., csütörtök

Utolsó simítások

Még volt néhány dolog a listán, amit meg kellett venni. Nem siettük el a vásárlást, többen ijedten fogadták, amikor kiderült, még nincs összerakva a kórházi csomagom. Fejben megvan. Az már jó, nem? :)

Tegnap megvettük az utolsó alapvetően szükséges babacuccokat: lepedő, porszívós orrszívó, és kisolló. A bababoltos pontgyűjtőkártyám felmutatásával szereztem 2011-es katalógust, és megint kaptam cumit és kiskanalat. :) Elém tett a csaj 4 db cumit. A múltkor választani kellett, most is nekiálltam a válogatásnak, de szólt a csaj, hogy mindent vihetjük. Ahhoz képest, hogy alapvetően nem voltunk benne biztosak, hogy szeretnénk a gyereknek cumit, most van kb. 10 db, és mindet kaptuk ilyen-olyan csomagban. :)

Már nekem is minden megvan, ami a kórházi kényeztetéshez kell. Olyan dolgot vettünk tegnap, amiről azt hittem, csak bő 40 év múlva fogom használni, vagy még akkor sem. Nagy próbatétel lesz ez nekem.

A héten végleg besokalltunk a mosógéptől. Működőképes ugyan, jól is mos, de olyan hangos, hogy ha belendül a centrifugálásba, csukott ajtó mellett sem lehet tőle beszélgetni. Többször betáncolt a fürdőszoba közepére. Féltünk, egyszer leveri a csempét vagy a mosdókagylót. Mindemellett őrületesen sok vizet fogyaszt egy-egy mosáskor. Már érett a dolog, de most végleg eldőlt. Eredetileg Péter egyik haverjáé, és megörült neki, hogy elviheti, mert a telekre éppen jó lesz nekik.

Kedden megrendeltük, vártuk a visszajelzést, számlaszámot, hogy tudjunk utalni. Az ügyfélszolgálatos srác tuti biztosra mondta, hogy az idén még kiszállítják, nem kell hétfőig várni. Másnapra érkeztek meg az utaláshoz szükséges adatok, így csak akkor tudtuk elintézni, de még ekkor is bizonygatta a srác, hogy nem lesz baj a csütörtöki kiszállítással. Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag 31-én nem dolgozik a szállítócég, pedig munkanap. Több telefonálás után ott tartottunk, hogy nem fér be. Péter végül elég hosszan beszélt velük, és az lett a vége, hogy mégis befér. Nahát! :) Ma reggel 9 óra körül megérkeztek, hoztak mindent, ami kellett. Még várunk, hogy a mosógép szokja a klímát, azaz felmelegedjen (szegény a tárolás miatt teljesen átfagyott), aztán holnap beüzemeljük. Már alig várom.

Úgy néz ki, ebben az évben nem lesz szülés, így be merünk vállalni egy szilveszteri bulit. Ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőségünk? :) Visszük a pakkot, bármikor indulásra készen állunk, nagy baj nem lehet.

Ha sokáig nem jelentkezem, szülni mentem. :)

2 megjegyzés: