2011. március 9., szerda

Csípő

Gergő 2 hónapos korát úgy ünnepeltük, hogy elcipeltük a csípőszűrésre. Nem láttuk különösebben indokoltnak, de elő van írva, meg különben sem árt, ha szakember megnézi. Majdnem elkéstünk (szokás szerint), ugyanis hiába igyekszünk úgy intézni Gergő evését, hogy az jó legyen, rendszerint átírja a tervet. Nem baj, megszoktuk. :) Végül éppen időben estünk be, még várni is kellett, de nem volt vészes.

A doktornő megvizsgálta Gergőt, megállapította, hogy erősebb a jobb oldala. Mi is észrevettük, hogy rendszerint jobb oldalra fordul, a fejét is általában arra fordítja. A doktornő előírta, hogy ne hagyjuk jobbra fordulni. Nos, próbáljuk, de nem nagyon megy. Azt mondta, a kiságyban ne legyen semmi a jobb oldalon, pakoljunk át mindent balra. Leszavazta a rácsvédőt is, mert egyrészt színes mintás, másrészt alapból nem szereti, mert nem engedi a levegőt járni. Hát, nem tudom. Nem biztos, hogy szeretném, ha éjszaka hozzákoppanna Gergő feje a rácshoz. Éjszakánként ugyanis úgy alszik, hogy olyan közel húzódik a kiságy széléhez, amennyire csak lehet, az arcát a rácsvédőhöz nyomja. Tényleg meglátjuk.

Kapott terpeszbetétet. Utálom. Nem tudom, Gergő hogy viszonyul hozzá, csak sejtem, hogy nem tetszik neki, mert nem tudja a hasához húzni a térdeit, ami viszont a kedvenc ébredés utáni póza.

Két nap múlva oltás. Már előre félek. Ez egy ilyen hét. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése