2011. március 27., vasárnap

Rózsaszín

Nem egyszerű, de igyekszem hasonló színekbe öltözni Gergővel, ha kimozdulunk itthonról. Azért is nem egyszerű, mert a legtöbb ruhája kék, nekem viszont nem sok van. Helyette van rózsaszín, Gergőnek viszont az nincs. Egyáltalán. Nem is tervezem, hogy legyen.

Péter szeretne majd neki egy rózsaszín pólót. Nem babarózsaszínűt, csak valami olyasmit. Nem mondom, hogy ne, de nem is erőltetem. Ha nagyon szeretné, akkor valamikor később talán rendben, de nem most. Előbb legyen rendben magával és a szerepével. :))

Nem vagyok homofób, egyáltalán nem, csak úgy vagyok vele, mint Péter egyik munkatársa: Olyan ez, mint a zsiráf; szép, szép, de otthonra nem kellene. :)

Szerencsére Gergő -egyelőre- abban az életkorban van, amikor még a rózsaszín cuccokat kizárólag az áruházak lányrészlegén lehet kapni, gyakran pillangóval, szívecskével, masnival megspékelve, így egyelőre nem áll fenn a veszély, hogy Péter hazaállít egy tetszetős darabbal. Mire lehet kapni a méretében rózsaszín pólót, talán nem lesz veszélyes a fejlődésére. :)))

Péter azt mondta, magának is vesz majd hasonlót, és majd együtt feszítenek rózsaszínben. Na, az lesz majd szép! :))

Nézzük a jó oldalát: ha mindenkinek lesz rózsaszín cucca, könnyebb lesz összeöltözni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése