2013. május 10., péntek

Jár az agyam

Bár nem vettem meg egyetlen könyvét sem, de folyamatosan ott figyel a facebook oldalsávjában a Gazdagmami és az Üzletanyu születik reklámja. Nem, nem arról van szó, hogy most hirtelen felindulásból szétrendelem az agyam ilyen és ehhez hasonló könyvekből, hanem arról, hogy egyre többet agyalok azon, hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen visszamenni dolgozni egy munkahelyre, mégis keressek némi pénzt. Ha lenne valamennyi pénzmag, akkor tudnám, mihez kezdjek, de így, hogy gyakorlatilag egyik hónapról a másikra élünk, ilyesmire esély sincsen.

Olyasmiben gondolkozom, ami még nincs, de mivel már lassan minden van, így marad az, amiből -viszonylag- kevés van. Valamit alkotni kellene. Először kicsiben, aztán meglátjuk. Vannak ötleteim, de nyilván nem írom ide őket. Persze, ötleteket, javaslatokat szívesen fogadok. Cserébe elárulom, mire gondolok, ha eljön az ideje. :)

A gondolattól is rosszul vagyok, hogy egy munkahelyen töltsem az időm nagy részét. Jó dolog az anyagi függetlenség, de nem mindenáron. Különben is van munkahelyem. Dolgozom reggeltől estig (a délutáni alvásidőben szusszanok). Kár, hogy nem kapok érte fizetést, mert amit kapok érte, távolról sem nevezhető fizetésnek

Szöszölés is érdekel, ha itthonról végezhetem a szabadidőmben (haha), csak ne kelljen vadidegenekkel smúzolni a fizetésért cserébe. Régen csináltam már hasonlót, és bár jó vonzata is volt a munkahelynek (leginkább barátságok), de most nagyon nem érzem a késztetést. 

Tudom, menjek a fenébe a nyavalygásommal, és örüljek, hogy nem kellett piciként bölcsődébe adni Gergőt, hogy tudjunk mit enni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése