2013. október 30., szerda

Rendezkedés a karrier területén

Ha már elkezdtem az orchideákkal zsönglőrködni, úgy láttam értelmét, ha nekiesek az egész karrier területnek. A fehér orchideának úgyis kellett helyet csinálnom, ha már lepakoltam a hűtő tetejéről, nem tettem vissza ugyanazokat a dolgokat.

Nem volt egyszerű, de levettem a mikrót. Azt hittem, könnyebb lesz. Egyszer volt egy mikróm, amit még a főiskola alatt vettem, és a csoporttársam simán hazavitte nekem kézben a Tescoból. Erre emlékeztem, amikor úgy gondoltam, simán lekapom onnan, ez viszont picit nehezebb volt, de megoldottam. Kimostam, letöröltem és elnyerte új helyét a kenyértartó eddigi helyén.

A kenyértartót korábban átfestettem fehér hobbifestékkel és kerültek rá arany pöttyök is (akkor már tudtam, hogy valahova 1-esre fog kerülni, de még nem tudtam pontosan, hogy hova), mert volt itthon arany festék is. :) Lekentem hobbilakkal, készen állt a költözésre. Most jött el az ideje.

A kenyértartó mellett ezek kerültek a hűtő tetejére:

A fehér orchideát kivettem a narancssárga kaspóból, mert az 1-esre nem jó, és áttettem a korábban parkolópályára tett sötétkék kaspóba. Még fekete minták is vannak rajta, ami szintén jó ide.

Összeszedtem az üvegtálkákat (az egyik kék), az egyikbe tettem két használatban lévő pénzérmét is.

Raktam elemet a kerek, fém órába. Lemostam, hogy szépen csillogjon.

Találtam egy ezüstre festett alátétet, amit pár éve adventi asztaldíszhez vettem. Lehet, hogy idén is az lesz a funkciója, de egyelőre jó helyen van itt is. Erre tettem az üvegtálkákat.

Gergő világoskék-fehér ajándékdoboza is itt nyerte el a helyét (ebben tárolom a Spar matricákat :D).

Van egy nagy dobozunk, amiben mindenféle nyereményjátékkal kapcsolatos papírt tart Péter, ami ugyan nem a legjobb itt, de a dobozt lefestettem fehérre. Ha tudok jobb helyett a papíroknak, átkerülnek oda, most arra koncentráltam, hogy a tartó holmik megfelelő színűek legyenek.

A hűtő szerencsére fehér, ezzel nem volt különösebb dolgom. Fehér a kenyérsütő gép is. Az ablakba bab csírázik, azaz már túl van a csírázáson. Konkrétan van 5 tő futóbabom, amivel még nem tudom, mihez kezdek télen. :)

A kenyérsütő mellett-előtt kiürült szörpös és más üvegek vannak, amíg el nem viszem őket anyuhoz. Ugyanitt van a fekete-fém tejhabosító, fém fakanáltartó állványka és kék-fekete-fém teafőző.

Mi történt velünk ezzel a területtel kapcsolatban, amióta ezt így elkövettem? Nem egy és nem kettő dolog. Rátaláltam egy olyan oldalra, ahol kisgyermekeseknek próbálnak segíteni a munkábaállásban. Már egyáltalán az is, hogy nem utasítom el mereven az álláskeresést, azaz bennem is változtak a dolgok. Péternek először csak több lett a munkája (konkrétan nem egyszer éjszaka is be kellett kapcsolni a gépet, mert más időzónában akkor értek rá), aztán el is ismerték a több munkát (ez mai hír :D).

Itt tartunk, és a falat még át sem festettem. A narancssárga színével rombolja a területet. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha azt is megcsináljuk. :)

(Kép majd akkor, ha a fal is készen lesz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése