2012. augusztus 22., szerda

Kérdések és válaszok

Nem, ezek még nem azok a válaszok, amiket ígértem. Azzal a feltett szándékkal jöttem ide, hogy egyrészt elárulom a szavazás eredményét, másrészt elkészítem a szépazélet listát, Part felkérése megállított. Ismerem magam, ha tolok egyet rajta, sosem csinálom meg, úgyhogy inkább nekiállok.

Lássuk csak!
Válaszolni kell 7 kérdésre.
Kicserélni a legkevésbé szimpatikus kérdést egy sajátra.
Továbbadni, a kiválasztottakat értesíteni komment formájában.

  1. Volt bilid? Ha igen, milyen? Speciális emlék róla? Rózsaszínű, tök átlagos, semmi dísz, matrica, csicsa. Azokból az időkből nincs konkrét emlékképem, így ezzel kapcsolatban sem emlékszem semmire. Azt is csak onnan tudom, hogy milyen, mert még használatban van. Most az unokaöcsémé, ha anyunál van. :)
  2. Ha egyetlen egy kivánságodat teljesitené az aranyhal, mit kérnél? Szeretnék egy olyan puskát, amivel -többek között- Trillian rálőtt Zaphodra (Galaxis útikalauz stopposoknak), hogy megmutassam a dolgokat az én nézőpontomból.
  3. Vannak otthon igazi fotóalbumjaid vagy csak digitális képek a telefonon, számitógépen? 3 kicsi van. Egy tele gyerekkori képekkel, egy búcsúajándék a munkatársaktól Írország előtt (ebben közös bulis képek vannak), és egy az első Írországi utamról. Vannak még előhívott képek, de nem albumban.
  4. Ha egyetlen egy könyvet kéne megnevezned, mit mondanál, mi a kedvenced? Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
  5. Mi az az apró jellemhiba, amit egyáltalán, semmi esetben sem tudsz tolerálni? Önzőség.
  6. Ha ruhaneművé kellene változnod, milyen ruhadarab lennél legszivesebben? Vastag, puha, kötött gyapjúgarbó vagy egy stóla.
  7. Mutass egy saját fotót arról a játszótéri eszközről, ami a legjobban tetszik! / Mutass egy saját fotót arról a parkról, ami a legjobban tetszik! Ennek egy kicsit neki kell feküdni, ezt most passzolom, de keresek egyet.
Kinek adjam tovább? Inkább nem jelölök ki senkit, hanem aki erre jár, vigye bátran! Csak nem vet ki ezért magából a blogtársadalom. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése