2012. augusztus 13., hétfő

Óvoda, szocializálódás, kérdés

Néhány hete szóváltásba keveredtem a facebookon egy barátnőmmel az óvoda és a szocializálódás, a kettő közötti kapcsolat témakörében. Nagyon nem értettünk egyet. Akkor rövidre zártam a témát valami általánossággal, mielőtt egymás torkának ugrottunk volna virtuálisan, így elkerültük azt a kellemetlenséget, hogy egymás nevelési elveit, módszereit fikázzuk.

Azóta sokszor eszembe jutott a beszélgetés, többször kérdeztem Pétert, hogy vajon egyedül vagyok-e a véleményemmel, de mivel ismerem az ő álláspontját ezzel kapcsolatban, nem elég, ha ő nyugtatgat.

Így hát, most először megkérdezem az erre járókat a témával kapcsolatban. Nem szeretnék senkit befolyásolni, mert tényleg kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről, ezért nem árulom el a saját véleményemet. Aki ismer, szerintem tudja, de akkor is saját véleményt kérnék, ha eltér az enyémtől (vagy a vélt enyémtől). Több választ is meg lehet jelölni, illetve kiegészíteni, ha egyik sem szimpatikus.

Az egész név nélkül történik, sosem tudom meg, hogy ki volt a válaszadó, csak a válaszokat látom, ezért zugolvasók is bátran bejelölhetik a számukra szimpatikus választ, nem derül ki a személyazonosságuk. ;) Ha összegyűlt egy értékelhető mennyiség, akkor veletek is megosztom az eredményt, úgy tisztességes. :)

Nem is írok többet, mert tényleg nem szeretnék belemenni a témába, csak kérlek benneteket, hogy segítsetek megerősíteni abban a hitemben, hogy nem az én készülékemben van a hiba! :)

A kérdés:

2 megjegyzés:

  1. Szavaztam, lehet elsőként, de igy legalább tudod a véleményem. :D
    Kiváncsi vagyok az eredményre!

    VálaszTörlés
  2. Köszi. :) Én is kíváncsi vagyok. :) A végén természetesen elárulom a saját véleményemet is. Akkor is, ha kiderül, hogy egyedül vagyok vele. :)

    VálaszTörlés