2011. február 25., péntek

Friss és üde

Szellemi frissességemet mi sem bizonyítja jobban, hogy szerdán képes voltam elcipelni Robihoz két csomag pelenkát. Az aktuális drogériabeli nagybevásárlás után a babakocsi alsó tárolójában maradt. Örültem, hogy időben el tudtam indulni Robihoz, nem figyeltem, eszembe sem jutott, hogy valami lehet a babakocsiban Gergőn kívül. Sosem szokott. Végigtoltam az egész cuccot a fél kerületen, és csak Robinál vettem észre, akkor is véletlenül, hogy miért néztek az emberek időnként furcsán rám. :)

Aztán ugyanez vissza, mivel aznap Péter a munkahelyén dolgozott, nem tudta hazafuvarozni a hátsónkat. Visszafelé viszont már legalább tudtam, miért nevetnek rajtam. :) Persze, azt is hihették, hogy most vásároltam be, de nem nagyon bízom ebben a variációban, lévén a pelenka olyan drogéria saját márkás terméke, amiből az útvonalon egy árva szem sem akad. :)

Itthon azonnal kipakoltam a babakocsiból. Tegnap 6 hetes kontrollra voltam hivatalos az orvoshoz. Mindenhova mégse kellene többnapos készlettel menni. :)

2 megjegyzés:

  1. szerintem csak gyönyörködtek Gergőben és nem értették, hogy egy ilyen fiatal lánynak, hogy lehet már ekkora nagy fia, és irigykedtek, hogy lehetsz a kihívások ellenére ennyire friss és üde :) :-*

    VálaszTörlés
  2. Ó, igen. Bizonyára ez történt. :)
    Hogy ez nem jutott eszembe!? :D:D:D

    VálaszTörlés