2011. február 27., vasárnap

Méret

Erős a gyanúm, hogy baj van a babaruhák méretezésével. Születéskor Gergőt 56 cm-nek mérték a kórházban. Ezt azt jelenti, hogy az extrakicsi (50-es) cuccoknak hordhatatlanul kicsinek kellett volna lenniük. Nem így volt, a legkisebb ruhák is lógtak rajta. Eltelt pár hét, egészen pontosan 5, és a védőnő 53 cm-nek mérte Gergőt. Nem tudom, a mérés hibás vagy a ruhák méretezése, de ha valóban 53 cm lenne Gergő, akkor simán 56-os cuccokat kellene hordania. Ehhez képest már csak elvétve 1-2-t tudok ráadni, a többinek bepatentolás után túl nagy lesz a kivágása. A tipegőknek pedig a lába rövid, Gergő nem tudja benne kinyújtani a lábát.

Nem nyávognék csupán azért, mert Gergő kinőtte az 56-os ruhákat, azt fel tudom dolgozni. A gond az, hogy a 62-esekbe még nem nőtt bele igazán. Muszáj vagyok ráadni őket, mert pucéran mégsem járkálhat. 60-as ruhákat nem árulnak. Csak onnan tudok egyáltalán a méret létezéséről, hogy Péter véletlenül lőtt két 60-as body-t az Auchanban. Se előtte, se utána nem láttam ilyet. Mindegy, csak pár hetet kell várni, és nem lógnak Gergőn a 62-esek. Azt hiszem, lassan átmosom a 68-as ruhákat is, :) Ez csak azért furcsa, mert az unokatesóm kisfia, aki nem kicsi, az első szülinapjára kapott tőlünk 68-as szerkókat. :)

Most akkor mi van? :)

4 megjegyzés:

  1. K. épp aktuális ruhatárában is a 68astól a 80asig minden megtalálható, amúgy a gyerek hivatalosan 76,5 cm :) az auchanban mi is bukkantunk már egész rendhagyó méretezésre, ez is vmi francia dolog lehet :D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Huh... megnyugodtam, hogy nem Gergőben van a hiba. :)

    VálaszTörlés
  3. benne biztos nem. ő tökéletes :-*

    VálaszTörlés