2011. február 15., kedd

A megoldás

Úgy döntöttünk, nem vesszük készpénznek, amit a doktornő mond, csak nagyjából tartjuk be az utasításokat. Éppen csak annyira, hogy ne kapjunk a pofánkra a találkozások alkalmával. Ennek megfelelően az elmúlt pár napban akkor kapott Gergő enni, amikor csak kérte, és annyit, amennyit akart. Igyekszünk tartani magunkat a háromóránkénti evéshez, de elég rugalmasan kezeljük. Néhány napja már nem kér este 11-kor enni, hanem a fürdést követő evés után (kb. 9-re végez) alszik hajnali 2-3-4-ig, mikor hogy sikerül, akkor egy kiadós lakmározás után kb. reggel 7-kor kel legközelebb. Persze, nincs két egyforma nap, de nagyjából 7-7.30 körül kezdődik a nap.

A kimaradt evések miatt nem 8-szor, hanem 6-szor eszik naponta, de akkor rendesen. :) Ritkán fogyaszt 100 g alatt. Ez jó, nagyon jó. Szerencsére bírom a tempót, de hogy ne érjen meglepetés, elővettem néhány tasakot a fagyasztott készletből. :)

Tehát a megoldást az jelentette, hogy a saját megérzéseinkre és Gergő jelzéseire alapozva átdolgoztuk, egybegyúrtuk a sok javaslatot, és kialakítottuk a magunk módszerét. Az eredmény pedig magáért beszél: Gergő kikerekedett, mint egy kölyökgólya, végre túlszárnyalta a születési súlyát, és 62-es (!) bodykat, rugdalózókat hord. :) Nadrágból, felsőből még jók az 54-esek, de az alul patentosak rövidek. A mély dekoltázs nem áll jól a fiúknak, így elővettem a nagyobb ruhákat. Nagyfiú. :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése