2011. február 1., kedd

Laptopbaj

Vasárnap este kaptam egy kis szabadidőt Gergőtől, azt terveztem, hogy válaszolok néhány e-mailre, olvasok ezt-azt. Bubu (laptop :D) másképp gondolta. Hirtelen elsötétült a képernyő. Azt hittem, teljesen megpusztult, de a kijelzők világítottak, és jobban megnézve a képernyőn is volt valami, csak halványan. Péter megfejtette a rejtélyt: valami történt a háttérvilágítással. Azóta többször kikapcsoltam, pihentettem, újraindítottam. Néha úgy tűnik, minden rendben, aztán minden sötét. Mivel már 4 éves a drága, nem lepődtem meg, hogy rendetlenkedik, de nagyon rosszkor teszi. Persze, ez sose jönne jól...

Az első gondolatom az volt, hogy temethetem az egészet, mert laptopot nem érdemes javítani, ha egyáltalán lehet, de Péter utánanézett, és állítólag tizenpárezerért kicserélik a világításért felelős cuccot, ha szerencsénk van. Addig is kellett valami megoldás. Egy ideje nálunk állomásozik egy asztali gép monitorral. Eddig nem sok hasznát vettük, többek között azért, mert nem tudjuk hova tenni. Most a monitor kihúzott a pácból. Péter összekötötte a laptoppal, most itt áll a padlón. A laptopom billentyűzetként funkcionál. Nem a legjobb megoldás, de most ez van. A semminél jobb. A lényeg, hogy nem szakad meg a kapcsolatom a külvilággal. :)

A mostanában szokásos lassú tempóban, de olvasok, írok, válaszolok. Nem tűntem el, csak változott a fontossági sorrend. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése