2012. július 3., kedd

Az élet szép

Nehéz ebben a melegben pozitívan gondolkodni, de pont ez a lényege ennek az egésznek, úgyhogy megpróbálom. :)

Gergő tartja a lábát talpmasszázsra az esti öltöztetés közben. Olykor azt is jelzi, ha extra adag krémet óhajt hozzá.

Csigavonalakat rajzol. Úgy fogja a tollat, mint a nagyok.

Motorozik. Teljesen magától ült rá, és kezdte el hajtani magát. Azóta bejárta az erkélyt naponta többször.

Lehet élni játszótér nélkül, csak kell egy megfelelő méretű erkély és néhány szórakozási lehetőség. Nem árt, ha az erkély utcára, de legalább járdára néz. (Nem, nem félek, hogy antiszociális lesz a gyerek játszótér nélkül. Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem megyünk vele sehova, de a mindennapos játszóterezést kiiktattam. Többet árt, mint használ...)

Még mindig imádom a habállagú hajfestéket. Elkezdtem világosítani, azaz fokozatosan visszatérni a korábban használt árnyalathoz, ami a világosbarna. Ettől lesz sötétbarna a hajam. Nincs logika. Most csokoládébarnát használtam, aztán jöhet a világos.

Virágzik az anyutól kapott álló muskátli is. Piros és rózsaszín. Pont jó.

Gergő imád fürdeni. Tulajdonképpen mindent, ami vízzel kapcsolatos. Vasárnap majd' megveszett a strandon, hogy nem ugorhat azonnal a vízbe, amint meglátta. Amikor fürdőbugyival-karúszóval felszerelkezve visszamentünk, alig lehetett rávenni, hogy lassan ereszkedjen bele, mert hűvösebb a víz az uszodainál. :)

Kérésre már sok mindent megcsinál: idehoz dolgokat vagy odavisz valakihez. Helyzeteket ismer fel és reagál rájuk.

Gyorsan száradnak a ruhák a napon. Ezt bírtam kitalálni pozitívumként ezzel a hőséggel kapcsolatban. Negatívumból többet tudnék írni, de az ide nem való...

Gergő szereti a málnát. Szerencsére már eheti.

Errejártamráérekfelszaladok barátok. Ez nagyon jó tud lenni. Csak legyen 5-10 percem egy gyors romeltakarításra. Sokszor ezzel sincs baj, mert az pont elég, amíg a lifttel felér a hatodikra. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése