2012. július 18., szerda

Új rend

Ma átrendeztük Gergő szobáját. Legszívesebben azonnal nekiestem volna a bútoroknak, amikor Sára (úszóscimbi) apuja elvitte a kiságyat, amit kölcsönadtunk a bármikor születhető kistesónak. Ma jött el a nagy nap. Már tegnap is pedzegettem Péternek, hogy jó lenne megcsinálni, amíg nem kell dolgoznia. Ma volt az utolsó ilyen nap (pénteken sem kell dolgoznia, de nem akartam már tovább húzni), így miután Gergő felébredt, a délutáni sziesztát megzavartuk némi bútortologatással. Gergőt nagyon érdekelte a dolog. Nyilván. Minden érdekli, akkor lepődtem volna meg, ha ez nem. Próbáltuk lefoglalni Süsüvel, uzsonnával (közben beleszaladtunk a délutánba). Kevés sikerrel. Ha mégis lekötötte a laptop kijelzőjén mozgó Nagy Zöld Állat, és úgy jött ki, hogy pont mindketten a bútorokat piszkáltuk, amikor vége lett egy résznek, hangos Süsüüüü, Süsüüü! kiáltással jelezte, hogy jó lenne, ha intézkednénk. :)

Süsü nagy kedvenc. Valamikor a múlt héten vagy korábban dobta be Péter, hátha nyugton marad Gergő egy pelenkázás idejére. Bejött. Nem is számítottunk ekkora sikerre. :) Először még elég volt, ha Péter tartotta az iPhone-t, Gergő rátapadt a kijelzőre, én pedig zavartalanul cserélhettem a pelenkáját (Gergőét :D). Később kivette Péter kezéből az iPhone-t, és eszében sem volt visszaadni. Azóta óvatosan mondjuk ki Süsü nevét (pl. Nagy Zöld Állat), mert ha meghallja, felkapja a fejét, jön a Süsü, Süsü! rész, és vadul keresni kezdi az iPhone-t. Ma a laptopot vetettük be, mert így a kanapén üldögélve nézhette kedvencét. Szeretem Süsüt. Örülök, hogy rákattant. Jó újra végignézni a részeket.

Kíváncsi vagyok, hogy válik be az szobaátrendezés. Nekem tetszik, mert egyrészt világosabb lett a szoba, másrészt azonnal látom Gergőt, ha éjjel benézek ellenőrzésre, nem kell átvágnom az egész szobán. Nem volt egyszerű az altatás, de este 9 körül elaludt. Azóta hangját sem hallottam. Elképzelem, hogy ez így lesz reggelig, de félek, hogy felébred, amit kinyitom a zuhanyt. Az átrendezés miatt az ágya közelebb került a fürdőszobához. Tudom, feng shui, de nincs azon a falon vízcsap. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése