2012. április 18., szerda

Törlőkendő - Pampers sensitive

Úgy tisztességes, ha a negatív tapasztalat után gyorsan megosztom a pozitívat is.

Tulajdonképpen eszem ágában sem volt újabb Pampers terméket kipróbálni, pedig több embertől hallottam, hogy a sensitive család teljesen más, nincs illat, sokkal inkább bőrbarát a többinél. Féltem. Amikor végül rászántam magam, hogy veszek egy csomag pelenkát kipróbálásra, nem volt Gergő méretében. Jelnek tekintettem, és nem is foglalkoztam többet vele. Elkönyveltem, hogy a Pampers nem a mi márkánk.

Aztán az egyik bevásárláskor egy hostess a kezembe nyomott egy kis kiszerelésű mintacsomagot. Szegény azt hitte, gyorsan veszek hozzá pelenkát is, de -sajnos- nem volt megfelelő méret (nem is gyártják 4+osban). Ha már így az ölünkbe hullott, kipróbáltuk. Imádom. Gergő bőre is. Kellemesen krémes illatú, nem allergiás rá senki. Ez lett az utazós kendő. Azóta kaptunk egy másikat. Gyanítom, ugyanabba a promócióba futottunk bele máshol. A Nivea mellett ez kapja tőlem a legtöbb pontot, viszont ugyanazon okok miatt erre sem fogom lecserélni a megszokott kendőket.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a fenének próbálom ki ezeket, ha úgyis tudom, hogy nem fogom utána megvenni. Nos, nem mondom, hogy soha, mert bármikor lehet olyan helyzet, hogy nem jutok a megszokott cuccokhoz (ismeretlen város, kevés idő, nem tudom...), vagy éppen ajándékként érkezik. Jó tudni, mi az, amit mindannyiunk bőre szeret, és mi is őt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése