2012. április 27., péntek

Felemás nap

Miért van az, hogy mostanában egyetlen nap sem lehet tökéletesen jó? A mai ilyennek indult, azaz úgy gondoltam, ilyen lesz. A sarkam a tegnapi állapothoz képest kevésbé volt buci, nem is fájt annyira, Gergő vidáman ébredt, készültem a délelőtti fodrászkodásra Noémihez a szomszéd lépcsőházba. Közben a nap is kisütött, vártuk Ivettet, minden adott volt egy jó kis naphoz.

Ehhez képest már reggel befigyelt egy apró kellemetlenség: Bubu beintett, és úgy döntött, nem óhajt rákapcsolódni a wifire, de még a listában sem hajlandó megjeleníteni. Abszolút kilökte magából. Mindent csináltunk már, amit csak tudtunk, és amit csak tanácsoltak nekünk; újraindítás, kisebb-nagyobb masszírozás, ráolvasás, minden volt. Bubu makacs jószág. Most eljutottunk odáig, hogy megerőszakoltuk, azaz zsinórt kapott a testébe. Nincs más választása, így muszáj működnie, de akkor sem érzem, hogy mi nyertünk volna. Ülök a nappali közepén, kanapé, asztal, minden a router közelébe húzva. Csak addig maradhatok így, amíg Gerő alszik, utána vissza kell mindent rendezni, ha nem akarom, hogy apró darabokban végezze minden. Hihetetlen, hogy Gergő bármit szétszed, amit nekünk csak csavarhúzóval sikerült. Ha nem megy, letöri, de az tuti, hogy nem marad egyben. :)

Bubu és a nagy ellenállás a nap egyik fele. A másik sokkal szebb. Ha úgy nézzük, hogy a lakás a munkahelyem, a házimunka pedig a munkám, akkor ma Casual Friday van: fodrásznál voltam (Karácsony óta először...), főzés helyett pizzát rendeltünk és megettük dobozból, kólát ittunk hozzá (ezer évben egyszer szabad), Gergő kapott desszertnek epres Dörmit. Nem mostam, nem teregettem, nem is pakoltam be holnapra, pedig nagyon kellene. Kicsit túladagoltam délelőtt a kávét, kólát is toltam rá, úgyhogy számítok némi éjszakai inszomniára, majd akkor bepakolok. Ja, hogy Megasztár lesz? Akkor majd azután, esetleg közben. Most valahogy nem tudom, magam izgatni ezen. Süt a nap, van új hajam, Gergő húzza a lóbőrt 2 óra óta. Most jó így. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése