2011. május 6., péntek

Több program, mint nap

Már hetekkel ezelőtt kinéztük, és elhatároztuk, hogy megtekintjük a tegnap kezdődött Pálinkafesztivált. Igaz, hogy hármunk közül ketten alapból nem iszunk mostanában pálinkát, Péter pedig vezet, de nem is az ivásért akartunk kimenni. Jobban belegondolva tényleg nem tudom, mit csináltunk volna ott. :) Az igaz, elmaradhatatlan társként ott figyel a kolbász, de nekem az sem pálya. Sem most, se máskor. Péter viszont azt legalább ehetne. Gondolom, a feltételes módból kiderül, hogy másképpen alakul a hétvége. Nem megyünk pálinkázni, ahogy a Millenáris parkba sem, ahol Európa Nap lesz.

Megyünk helyette Gödre, mert a bérlők tegnap kitalálták, hogy új kazán kell nekik. Megyünk egy szakértő baráttal és elmeséljük nekik, miért nem fog ez most összejönni. Közben Péter húgáék bejelentkeztek szombat délutánra, már régen látták Gergőt, szakértő barát viszont hívott minket, hogy ha már úgyis Gödön vagyunk, maradjunk grillezni. Próbáltuk Péter húgáékkal átrakni a találkozó helyszínét Gödre, de ma kiderült, keresztbeszervezés történt, mégsem jönnek. Akkor marad a gödi grillezés.

Vasárnap még mindig kimehetnénk bármelyik fesztiválra, de délutánra Péter apuja jelentkezett be, kora estére pedig egy ismerős jön megtekinteni Gergőt. Valószínűleg Péter apuját megszabadítjuk a vasárnapi vonatozástól, és ha már úgyis Gödön vagyunk, hozzá is benézünk. Így szabaddá válik a délelőtt. Még nem tudom, akarok-e takarítani, pakolászni hétvégén. Kedvem nem sok van, úgyhogy még az is lehet, megszavazunk magunknak egy Európa Napot néhány óra erejéig.

Az is lehet, hogy csak pihenünk. Néha azt is kellene. Annál is inkább, mert már nem emlékszem, mi is az... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése