2012. május 18., péntek

Átmeneti

Minden átmeneti. Jelen esetben a dobozok ismételt jelenléte átmeneti. Legalábbis nagyon remélem, hogy átmeneti lesz. Ahogy az is átmeneti volt, hogy volt nekik helyük. Átmeneti. Nyilván. Még mindig ott tartunk, ahol majdnem 2 éve: nincs bútor a nappaliban, csak a húgomék befogadott bútorait használjuk. Azaz használtuk, mert nemrég nagyobb lakásba sikerült költözniük, és már van helye azoknak, amiknek átmenetileg nem volt. Csütörtöktől újra Kaposváron lakik a nagyszekrény és a székek. Jövő héten megy az ebédlőasztal és a komód is. Most úgy néz ki a lakás, mintha költöznénk. Azt nem lehet eldönteni, hogy kifelé vagy befelé; a dobozok ugyanúgy néznek ki bepakolás után, mint amikor arra várnak, hogy kipakolják őket.

Egyre sürgetőbbé vált, hogy szerezzünk bútort a nappaliba meg az előszobába, de egyelőre nincs hozzá kedvünk. Persze, hogy nincs, mert elköltjük a rávalót hülyeségekre... :/

Az a baj, hogy Péternek konkrét elképzelése van a bútorokkal kapcsolatban. Ez még önmagában nem lenne baj, mert sosem árt, ha az ember tudja, mit akar, az viszont nem olyan jó, hogy nem nagyon enged. Értem én, hogy az a szebb és a tartósabb, ha igazi fából van, de az egyszerűbb is jó lenne. Átmenetileg. Mondjuk, 10 évre. :)

Itt tartunk. Ez az örök téma. Ezért élünk még egy jó darabig dobozok között. Attól tartok, a barátok azt hinnék, rossz helyre csöngettek, ha egyszer normális bútort látnának nálunk. Nem baj. Az a lényeg, hogy van ülőpárna az erkélyen. :)

Van ám múltbéli átmeneti dolog is. Konkrétan az, hogy Gergő átmenetileg igényelte, hogy mellette (az ágyon és/vagy a padlón) töltsem az éjszakát. Második éjjel aludtam a saját helyemen. Szerdán szuper volt, csak kétszer kellett kelnem hozzá (hajnali 2 és 4 körül), tegnap már nem volt olyan szép. Háromszor is ébredt, mindannyiszor nehezebb volt visszaaltatni a szokásosnál, többször ébredtem arra mellette, hogy fázom, mert nem takaróztam be, hiszen pár perces altatásra rendezkedtem be. Akárhogy is van, már nem költözöm vissza hozzá, ha nem szükséges, azaz nem beteg vagy ilyesmi. Már csak az kell, hogy végigaludja az éjszakát, és minden rendben lesz. Így lesz. Tudom. A fogak kibújása után kezdem majd el várni, addig fölösleges. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése