2012. május 9., szerda

Törlőkendő - Silky Baby sensitive

Nem volt rá égetően szükségünk, de megláttuk a polcon, és úgy gondoltuk, egy próbát megér. Annyira olcsó volt, hogy nem tudtuk megállni, hogy ne vegyünk egy csomaggal. Ha nem válik be, akkor sem dobtunk ki sok pénzt az ablakon, de ha nem próbáljuk ki, sosem tudjuk meg.

Megtudtuk. Az első adandó alkalommal, azaz azon ritka esetek egyikén, amikor nem aknát találtam Gergő pelenkájában (erősen fogzik, ez mindig jelentős aknázással jár nála :D), kipróbáltam. Első tapintásra éreztem, hogy nem veszek belőle többet. Puha, de az eddigiekkel összehasonlítva nem elég nedves. Ha nem próbáltam volna mást, akkor nyilván szeretném, de így nem.

Ettől függetlenül semmi bajom vele, senki sem allergiás rá, csak a többi jobban tetszik akkor, is ha drágább. Kéztörlőnek jó lesz a játszóteres táskába...

4 megjegyzés:

  1. Szia! Én is használom és nekem nagyon bevált. Amiótahasználom elmúlt a kicsinél a kipirosodás, én nagyon meg vagyok ár érték arányban a legjobb.

    VálaszTörlés
  2. Igen, az ára valóban nagyon jó, pont ezért próbáltuk ki. Különösebb bajom nekem sincs vele, csak olyan, mint amikor a többit nem sikerül rendesen visszazárni, és kicsit kiszárad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tamácsik Tamara2012. május 10. 16:05

      Szia Ági!

      Csatlakozom hozzátok. Én is kipróbáltam a Silky Sensitive babatörlőkendőt és meglepően jónak találtam, az árához képest különösen. Az Auchanban szoktam venni. A nedvessége a kendő puhasága és vastagsága számomra és a babáimnak (Peti 2 éves, Luca 4 éves)megfelelő. Azt is meglepve tapasztaltam, hogy a magyarországon készült így MAGYAR TERMÉK! Megnéztem a honlapjukat. Gratulálok nekik nagyon sok jó terméket gyártanak.

      Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

      Törlés
  3. Komolyan elgondolkoztattatok. Egyre inkább azt érzem, hogy rossz csomagot fogtam ki. :( Puha és elég vastag, nem szakad el, ezekkel nincs is gondom, de a többivel összehasonlítva nagyon száraz. :( Lehet, hogy veszek majd egy másikat, hátha...

    Én is láttam, hogy magyar termék, többek között ezért is döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk, de csak azért nem fogom megvenni.

    VálaszTörlés