2012. május 22., kedd

Az élet szép

Minden kedden elcsodálkozom, hogy milyen rövid egy hét. Lehet, hogy nem volt jó döntés, hogy hetente foglaljam össze a pozitív dolgokat és eseményeket, de abból a szempontból meg kevés, hogy nem egyszerű visszaemlékezni. Nem is azt nehéz feleleveníteni, hogy mi történt, hanem inkább az, hogy melyik héten.
A bébiőr tökéletesen működik. Szerdán visszaköltöztem a helyemre, és bár néhányszor megtettem a hálószoba-gyerekszoba távot, jó volt megint kényelmesen aludni.

Péter mostanában nem horkol (már, ami a hálószobát illeti, mert a tévé előtt még mindig :D), vagy csak én nem hallom, annyira kiütöm magam a kényelmes ágyon. :)

Gergő elfogadja a karúszót. Néha itthon is feladjuk rá, hogy szokja, de egyáltalán nincs ellenére a dolog. A szombati úszáson egyedül lebegett (karúszóval), Péter egyáltalán nem tartotta.

Egyre biztosabban iszik pohárból. Teljesen egyedül. Az esküvőre nem vittünk műanyag poharat, az itatós pohara pedig a kocsiban maradt. Nem akartam időt vesztegetni azzal, hogy kimegyek érte, inkább a vastag falú Bols feliratú üvegpohárba öntöttem neki egy ujjnyi vizet. A két keze közé kapta, úgy ivott belőle, mintha mindig így szokta volna. :)

Rámjött a 2 éve vásárolt szoknyám. Necces volt, mert elfelejtettem felpróbálni, elég kellemetlen helyzetbe kerültem volna, ha szombaton délután derül ki, hogy át kell szervezni az egészet, de nem így lett.

Péter javaslatára vettem egy pótharisnyát a Calzedoniában, amit először nem akartam, mert elég drága. Rábeszélt, hogy bármi történhet, amiért jó, ha van másik. Kiderült, hogy alapvetően azért beszélt rá, mert 2 harisnya került annyiba, hogy kapjon érte pontot a Westend kártyára, de végül igaza lett. Nem sokkal azelőtt, hogy elindultunk volna haza Gergővel az esküvőről, végiszántott a tépőzárral a térdemen, a harisnyámnak lőttek. Szerencsére itthon ki tudtam cserélni.

Egymást követő két éjszaka Gergő egyetlen ébredéssel aludt kb. este 9-től reggel 6-ig. Hétfőre virradóra 2.30 körül ébredt, mára pedig 3-kor, majd 3.35-kor már vonultam vissza a helyemre. Kezd szépen kialakulni a napirendje mindenféle suttogás nélkül.

Gergő haja göndörödik. Már korábban, de most jutott eszembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése